PREVARILA SAM SUPRUGA ZA NJEGOVO DOBRO: Šest žena otkrio zašto su se upustile u AFERU! Muževi NIŠTA NE ZNAJU

Šest žena otkrilo je zašto je prevarilo svoje muškarce i zašto zapravo ne osećaju krivicu.

Razlozi će vas možda i malo iznenaditi. Neke su bile usamljene, neke željne uzbuđenja, a neke su samo želele da poprave svoj brak.

‘Udala sam se premlada’

Jedna 34-godišnjakinja kaže da se udala za osobu koju nije volela s 24 godine. Porodica kao i prijatelji pritiskali su je da se usredotoči na brak, a ne na karijeru uveravajući je da su se sve njene prijateljice već udale.

– Naš brak je propao na samom početku, a mi smo bili zajedno ne znajući šta da radimo. Nakon tri godine upoznala sam nekoga na poslu i imali smo aferu. Moj suprug je saznao i to je bio okidač da shvatimo da bolje da živimo jedno bez drugoga – ispričala je Šero D. (34).

‘Nisam bila zaljubljena’

Rakel D. (31):

– Ne žalim jer sam prevarila jer nisam volela tu osobu. Spavala sam s tipom kojeg sam upoznala jedne noći u klubu u Majamiju kada sam slavila rođendan prijateljice. Za mene to nije bilo ništa veliko bez emocija, samo seks.

U braku je kaže četiri godine i stvarno voli supruga i ne planira mu reći jer ne želi uništiti njihov brak.

Želela sam osvetu’

Luciana F. (41) prati onu izreku ‘Sve se vraća sve se plaća’.

– Otkrila sam da me muž vara, pa sam i ja njega prevarila. Htela sam da ga povredim zato što je i on mene povredio. Kada je moj muž saznao za prevaru bio je šokiran. Videla sam ga kako plače, ali sam se osećala dobro jer sam mu vratila za bol koju je on meni naneo – kaže.

Na kraju je taj brak završio razvodom.

‘Trebala sam terapiju’

Erin D. (31) je ispričala svoju priču.

– Muž i ja nismo spavali dve godine. Trebala sam seks i spavala sam sa strancem. Varanje mi je pomoglo da shvatim da nešto treba učiniti sa našim seksualnim životom. Nikada nisam mužu rekla o aferi već samo da je vreme da odemo na terapiju za parove i uvidimo gde su problemi. Nakon toga isprobali smo nove stvari u krevetu. Naš odnos nikada nije bio jači. Nije mi žao što sam ga prevarila jer sam morala to učiniti zbog nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *