KAD GOD DOŽIVI ORGAZAM, ŽENI SE DESI NEŠTO BAŠ ČUDNO: Njen dečko je potpuno zbunjen!

– Imam 37 godina i sa svojim sam dečkom u vezi već 10 meseci. Imamo aktivan seksualni život i istinski se volimo. Ja to ne vidim kao problem, međutim, u poslednje me vreme svaki puta kada doživim orgazam obuzme epizoda manijakalnog smejanja. Nikada pre to nisam iskusila, ali nikada pre nisam doživela ni ovako intenzivne orgazme – požalila se jedna nepoznata žena američkoj psihijatrci Pameli Stivenson Konoli, doktorki koja u kolumni u The Guardianu odgovara na pitanja o seksu.

Žena je nadalje rekla da je njenom dečku ta pojava zabavna, ali i da mu otežava postizanje vrhunca te da misli da je sada zbunjen.

– Brinem se da bi ovo mogao postati problem – zaključila je žena i od Konoli zatražila savet.

– Drago mi je da ovo ne vidite kao problem i mogu vam savetovati da svome dečku kažete da cenite orgazme koje s njim doživljavate te da su oni očito toliko intenzivni da na njih reagujete na za vas nov način: spontanim smejanjem. Osigurajte da on razume da vaša veselje nije povezano s njim – odgovorila joj je psihijatrica.

Konoli potom je rekla da se nauka nije baš bavila neuropsihološkim mehanizmima orgazma.

– Određene su studije slučaja navodile da su se neke osobe tokom, pre i posle orgazma smejale. No, tu je bilo i plakanja, svrbeža, curenja sline, uriniranja, napada, glavobolja i drugih bolnih stanja – dodala je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *